28.01.2016
Præcisering fra amatør- og ordensudvalget
I forbindelse med amatør- og ordensudvalgssag 09-2015 er udvalget kommet med følgende principielle udmelding, som bestyrelsen ønsker at gøre opmærksom på:
Læs mere
28.01.2016
Ændringer i DASU's koordinerings- og disciplinærudvalg
Bestyrelsen har igennem længere tid arbejdet på at styrke koordinerings- og disciplinærudvalget og har nu besluttet, at DASU's formand Bent Mikkelsen indtræder som midlertidig formand for udvalget indtil 1. juli 2016. Samtidigt kan bestyrelsen med glæde meddele, at det er lykkedes at finde en jurist til udvalget.
Læs mere
19.01.2016
Vinderen fundet i DASU's fotokonkurrence
Vinderen er nu fundet i DASU's store fotokonkurrence! Brugerne bestemte, hvem der skulle videre fra den indledende runde til finalen – og her har den kompetente dommertrio med Tom Kristensen, Peter Nygaard og Karsten Lemche voteret og fordelt placeringerne blandt de tre finalister.
Læs mere
12.01.2016
Licensbestillingen virker igen
Vi er meget glade for at kunne meddele, at DASU's licensbestilling nu virker igen. Vi beklager de gener, som problemerne har medført.
Læs mere

BLIV MEDLEM AF EN AF DASU'S KLUBBER

Er du tidligere medlem, skal du logge ind med dit DASU ID-nummer/licensnummer.
LOG IND HER.

Nye medlemmer, der ikke tidligere har været medlem af en DASU-klub, skal registrere sig i medlemssystemet, før de kan logge ind

Læs mere her.

Se her en oversigt over de kommende løb eller se resultatlisten over afviklede løb.